marți, 4 mai 2010

BRUGGE


In Bruges obiectivele turistice sunt amplasate, in marea lor majoritate, in centrul istoric al orasului ceea ce face ca atractiile turistice sa fie foarte usor de explorat si gasit intr-o plimbare prin centrul orasului. Piata centrala abunda de obiective turistice si de cladiri cu o arhitectura deosebita. Burges, in calitatea lui de oras medieval, ofera turistilor o multime de atractii turistice si obiective din secolulele Evului Mediu sau mai recente. Toate la un loc ofera orasului un aer deosebit de interesant si unic intre orasele Europei.

Centrul orasului Bruges este parte a patrimoniului UNESCO. Centrul istoric al orasului a fost atent construit inca din Evul Mediu si este pastrat remarcabil si astazi. Orasul poate sa isi povesteasca singur povestea prin toate monumentele, bisericile, cladirile istorice si pietele. Bruges-ul este un exemplu de asezamant istoric medieval, care si-a pastrat cladirile originale de-a lungul secolelor, iar constructiile gotice fac parte din identitatea orasului.

Muzeul de ciocolata este un obiectiv turistic ce este amenajat in casa “De Croon” in piata Sfantul Ion. Casa “De Croon” dateaza din 1480 si initial a fost o taverna iar mai apoi o patiserie. In sec XX a fost folosita ca sediul genera al fortelor de munca, scoala de politie si banca comunala a Belgiei. Cei ce iubesc ciocolata si nu numai pot gasi foarte interesanta o vizita la acest muzeu. Aici puteti vedea diferite sculpturi in ciocolata dar si o istorie a aparitiei acestui aliment atat de drag celor mici si nu numai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu