duminică, 9 mai 2010

PARIS-atractie turistica


Parisul este in mod sigur una dintre cele mai cautate destinatii turistice din lume, fapt ce se datoreaza in egala masura numeroaselor atractii artistice, precum si locatiilor moderne care se integreaza armonios in peisajul parizian. In Paris luxul este la el acasa si respira in fiecare edificiu, clasic sau modern...

Oras al luminilor, oras al indragostitilor, capitala modei… sunt doar cateva dintre denumirile pe care faimoasa capitala a Frantei le-a capatat de-a lungul timpului. Situat in nordul tarii, pe malurile raului Sena, Parisul este in mod sigur una dintre cele mai cautate destinatii turistice din lume, fapt ce se datoreaza in egala masura numeroaselor atractii artistice, precum si locatiilor moderne care se integreaza armonios in peisajul parizian. In Paris luxul este la el acasa si respira in fiecare edificiu, clasic sau modern.
Atmosfera romantica isi face simtita prezenta peste tot. Orasul exercita un farmec bizar care te cuprinde indiferent de scopul pentru care te afli in Paris. E ca si cum in inima lui s-ar gasi o comoara nepretuita care atrage ca un magnet pe oricine a pasit macar odata pe strazile invaluite de un aer magic.
O mini-croaziera pe Sena este cu siguranta solutia cea mai buna pentru a savura toate minunatiile pe care le ofera privelistea orasului pentru ca majoritatea atractiilor pariziene sunt plasate de-a lungul canalelor Senei, adevarat simbol istoric al Parisului. Sena este, de fapt, un fel de calauza naturala a turistului care isi doreste sa ajunga in inima capitalei Frantei, faimoasa Ile de la Cite.
Daca vreti sa patrundeti insa in tainele acestor locuri minunate, dincolo de privelistea exterioara care incanta ochiul, este bine sa va stabiliti dinainte un itinerar care sa cuprinda cateva obiective ce nu trebuie in niciun caz sa lipseasca de pe lista unei excursii pariziene.

www.supereva.ro/info.asp?ID=1346

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu